اخبار دانشگاه
1400/5/18 دوشنبه
پذیرش دانشجو در ۴۰۰ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه پیام نور

.

رئیس دانشگاه پیام نور خبر داد:
پذیرش دانشجو در ۴۰۰ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه پیام نور
رئیس دانشگاه پیام نور گفت: برای نخستین بار دانشگاه پیام نور مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی در ۴۰۰ رشته جدید را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی  محمدرضا زمانی افزود: ساماندهی رشته های تحصیلی جدید بر اساس نیاز جامعه و همچنین با توجه به شرایط اقلیمی، جغرافیایی و صنعتی بودن استان ها از ۲ سال قبل در دانشگاه آغاز شد.
وی ادامه داد: این رشته ها با رویکرد عدالت آموزشی و همچنین کاربردی بودن آنها برای نیازهای جامعه افزایش یافت.
رئیس دانشگاه پیام نور افزود: هم اکنون کمیته‌هایی در استان‌ها و مناطق مختلف وجود دارد که توسط آن ساز و کار و بازار کار مناطق مختلف را شناسایی کرده ایم و این رشته‌ها در شورای ساماندهی با حضور معاونت آموزشی مورد بررسی قرار گرفت.
زمانی تأکید کرد: نامه‌ای به شورای گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری برای کسب مجوز رشته‌های مورد نظر ارسال شد و با پیگیری‌های فراوان مجوز تمام رشته‌هایی را که متقاضی آن بودیم کسب کردیم و در رشته‌های جدید از مهر امسال دانشجو پذیرش می‌شود.