1402/9/14 سه‌شنبه
دیدار جناب دکتر موسوی اصل ریاست واحد بهارستان با فرماندار محترم بهارستان

.

آقای دکتر موسوی رییس دانشگاه پیام نور بهارستان، با آقای دکتر نوحی فرماندار شهرستان بهارستان ، دیدار و گفتگو کرد.

▫️در این دیدار دکتر موسوی ضمن ارایه گزارشی از فعالیت دانشگاه ؛ کسب رتبه دوم جذب دانشجو در سطح استان تهران  و راه اندازی و جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی عمومی را از اقدامات مهم سال تحصیلی جاری عنوان داشتند.

▫️رییس دانشگاه پیام نور بهارستان، ضمن تشکر از توجه ویژه فرماندار به دانشگاه ، با اشاره به تصویب ۲۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر ریاست جمهوری برای تکمیل سه طبقه باقی مانده ساختمان دانشگاه ؛ گزارشی از پیگیری های خود جهت تخصیص اعتبار مذکور بیان نمودند و از فرماندار محترم درخواست کردند مساعدت لازم را جهت تسریع موضوع از سوی سازمان برنامه و بودجه به عمل آورند.

▫️دکتر موسوی ضمن تشکر از نگاه مثبت و توجه ویژه شهرداری و شورای اسلامی نسیم شهر در ادوار مختلف به دانشگاه؛خواستار اجرای سردرب و تکمیل آسفالت محوطه دانشگاه توسط شهرداری شدند.

▫️آقای دکتر نوحی ؛ ضمن مثبت ارزیابی کردن عملکرد تنها مرکز آموزش عالی شهرستان؛ دستورات لازم را جهت اجرای سردرب و تکمیل آسفالت صادر نمودند.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور بهارستان